Online te doen

Onze digitale deuren staan wijd open!

800 jaar stad, Dordtenaren in verzet – Op onze social media delen we inhoudelijke informatie over deze boeiende tentoonstelling. Hierbij lezen we graag uw verhalen en herinneringen bij het onderwerp van de berichten.
Facebook | Instagram

Bevrijdingsfilm– Door deze onrustige periode vol met allerlei Corona perikelen is het helaas niet mogelijk om de traditionele filmvoorstelling van het Regionaal Archief in Het Hof te laten plaatsvinden. Daarom kunt u de Bevrijdingsfeestenfilm nu via de website bekijken.

Ontdek je geschiedenis – De website is goed gevuld met heel veel achtergrondverhalen en –info bij uiteenlopende onderwerpen. We delen verschillende items op onze social media, van collectiestukken tot biografieën van Dordtenaren. Facebook | Instagram

Ontdek verborgen verhalen – Op de website staat een zevental verborgen verhalen. Hieruit delen we op onze social media, maar u kunt natuurlijk zelf ook lekker lezen op de website.

Herken je deze foto – elke woensdag vragen we onze social media volgers ons te helpen een foto uit de beeldbank te voorzien van ontbrekende gegevens.

Sluit het Verborgen Museum